06 april, 2009

Ännu mer tv-serieholic

Varför kommer jag aldrig ihåg att utnyttja mitt CSN-kort? Isåfall så slipper jag betala de där extra 30 kronorna i frakt. Grr.
Helt plötsligt så har jag drabbats av en stark längtan efter att köpa in "Twin Peaks - Gold Edition"-boxen, trots att jag aldrig har sett "Twin Peaks" och dessutom tror att det är en serie som är snäppet för hemsk för mig. (Plus att jag redan vet vem som mördade Laura Palmer då jag inte är blind och har en förkärlek för bloggar, böcker och tv-serier med referenser till populärkultur).

Det är bara att inse, jag är lika djupt ner i träsket som Becky Bloomwood. Enda skillnaden är att jag inte har ett jobb, en rik make eller ett kreditkort.
Så... nu är det dags igen. Att börja "spara" (läs: inte köpa böcker eller tv-serier, utan istället tro att jag sparar pengar bara för att sedan upptäcka att jag har lagt dem på annat - och att jag visst har köpt böckr) pengar till trejde säsongen av "Veronica Mars", fjärde säsongen av "Angel" och dubbelboxen av "Twin Peaks".

Roligt fakta: Om jag inte minns fel så är "Who killed Laura Palmer?" en av Twin Peaks taglines och en av första säsongen av "Veronica Mars" taglines är "Who killed Lilly Kane?". Eller, det kanske är murdered.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Här är ännu en som köper på tok för mycket. Fast i mitt fall är det inte tv-serier och böcker, utan prylar, film och böcker. Mina senaste köp inkluderar en kamera för 13 000, en PS3 för 4 000 och ett lass med filmer för ja... alldeles för mycket. Böcker köper jag varje månad så det behöver jag inte ens räkna med.

Kontot ligger på minus och det är en hel månad kvar tills jag får in mera. Får ta en riktigt fin bild med kameran som går att sälja på nätet - yeah sure I will...

Hoppas du är bättre på att spara än jag - tömde ju nyss sparkontot :P

Junibarn sa...

Du skriver bra.
Men att köpa böcker är bättre än min sparmetod: "inget slösande idag!"- 100-lapp i fickan -lunchrast = 2 bananer, 1 fralla & x antal tuggummipaket.

Veronika mars är så bra! Jag såg hela säsong 1 ut. Sen tröttnade jag lite grann. Jag gillade Amanda Seyfried som Lilly. Kul med andra roller för henne än bara bimbo i Meangirls.

Sarah sa...

Lotta: Oj, plötsligt så mår jag inte riktigt så dåligt. Jag gissar att du måste ha en annan inkomst än bara studiebidrag på 1000 kr?

Det är ju så svårt att låta bli! Och alla internetköpställen som har rea hela tiden gör det ju inte lättare precis.

Junibarn: Tack!
Tack och lov så har min skola en väldigt dålig cafeteria, så jag blir inte frestad att köpa så ofta. (Plus att jag får smörgåsar gratis därifrån på grund av vissa medicinska orsaker).

Jag tror att "Veronica Mars" kan bli lite mycket om man ser alla säsonger efter varandra. Jag såg första säsongen, väntade ett tag (en halv månad tror jag det var) och såg sedan andra säsongen... Nu gäller det bara att se när jag kan köpa den sista säsongen.

Jag är ett stort Amanda Seyfried-fan så jag önskade att Lilly fick mer plats.