14 februari, 2009

"Psst...

... We're going to destroy the world, want to come?"
Nej, ingenting så drastiskt. Kunde bara inte motstå Buffy-sektorn i min hjärna som sa åt mig att citera Drusilla. Det här inlägget handlar om ett helt annat psst.

Bokrean har tjuvstartat på Bokus, så skynda er att förhandsboka de böcker ni vill ha så att ni inte hamnar i samma situation som jag var i förra året då alla böcker jag ville ha försvann över en natt.

Själv så har jag förhandsbokat:
"Stardust" av Neil Gaiman á la 29 kr
"Merrick" av Anne Rice á la 29 kr
"Snö och aska" av Diana Gabaldon á la 79 kr
"Nattvakten" av Sarah Waters á la 59 kr
"Våld - en historia om kärlek" av Joyce Carol Oates á la 59 kr
"Arthur and George" av Julian Barnes á la 29 kr

Hittills så har jag bara haft ett impulsköp ("Snö och aska" som jag lika gärna kunde ha köpt som pocket för halva priset). Det vägs dock upp av de två kap jag har gjort - "Stardust" av den alltid lika högklassiga Neil Gaiman och "Merrick", sjunde (?) boken i "The Vampire Chronicles" för bara 29 kr var.

Det är ganska intressant att jag fortsätter att köpa in JCO-böcker, trots att jag ännu inte har tagit mig tid att läsa en enda av de fyra böcker jag redan äger. Det kommer säkert sluta med att jag inte alls tycker om hennes böcker - och sitter där med varenda bok som hon någonsin skrivit. (Fast, eftersom hon är väldigt produktiv så är det nog nästintill omöjligt).

Enda felet med bokreor är att ungefär 90 % av alla böcker är inbundna och trots att de är betydligt billigare (kostar ex. 65 kr istället för > 100 kr) så är de inte billigare än sina pocketmotsvarigheter. Eftersom jag helst köper pocket så slutar det alltid med att bokreor är dyrare för mig än ett vanligt svenskt pocketinköp.

Jag kommer nog att återkomma till Bokus rea, så köp inte upp alla bra böcker!

1 kommentar:

Sandra sa...

Då måste jag springa till Bokus nu! Jag vill köpa A walk to remember, hoppashoppashoppashoppashoppashoppas den är read!!!

Jag gillar inte bokreor egentligen för jag köper böcker jag inte vill ha bara för att de är billiga XD Så har jag aldrig tid att läsa dem.