28 mars, 2009

Typiskt: Part II

Jag har abstinens, Buffy-abstinens, trots att jag just nu håller på att se om hela serien... eller, jag har hållt på med det halva vårvintern nu, så jag är på sjätte säsongsavslutningen.
I vilket fall som helst så är jag hela tiden två sekunder från att länsa mitt konto och beställa hem alla fem säsonger av "Angel". Jag MÅSTE ha Angel. Jag måste ha mer Spike. Jag måste ha mer Buffyverse! Mer Joss Whedonism.

Gissa vad jag kom ihåg ikväll? Jo, att min kompis lillebror var galen i "Angel" för två år sedan. Så jag ringer min kompis och frågar om jag får låna hans "Angel"-boxar. Vet ni vad jag får till svar? Jo, de sålde boxarna igår. Billigt. Riktigt kanonpris.

Än en gång, två sekunder från att bli pank. Dygnet runt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lol, det är så skönt att läsa din blogg. Mina nära och kära år sååå trötta på mitt Buffy-prat, min förtjusning i Spike och vad han gör, säger och ser ut i olika situationer.... Är även otroligt förtjust i Veronica Mars och har även abstinens efter mer vampyrer. Så stort TACK!! för att du har förgyllt min vinter med ditt tyckande och tänkande i dessa frågor. Jag känner att jag genom dig har fått frossa i dessa ämnen. Har också upptäckt att vi tycker lika i mycket. Jag har även som du haft oerhört svårt att läsa i vinter. Eftersom jag är skolbibliotekarie har det varit ett stort stressmoment (antagligen var det pga av stress som jag inte orkade läsa och då blev det dubbelt stressigt...) Då har dina inlägg om Buffy betytt oerhört mycket. Jag har också tittat igenom hela Buffy i vinter (för typ 5:e gången...). Var dock i Malmö förra helgen och gick in i Science fictionbokhandeln och köpte in de tre första böckerna om Sookie Stackhouse. Jag hoppas det ska få tillbaka min läsglädje och bota min vampyrabstinens :-) . Stort Tack!! om igen för att du orkar fortsätta.
//Linda

Sarah sa...

Jag vet hur det känns. Eller, jag har inte ens orkat försöka att prata Buffy med mina nära och kära. Ingen av dem skulle förstå. Ingen av mina vänner är ens det minsta Buffy-intresserade - inte ens så att de orkar försöka lyssna på mitt euforiska tonfall.

Tack så otroligt mycket för berömmet! Nu blev min dag otroligt bra :)