01 mars, 2009

Damn you, Joss!

I fredags såg jag seriefinalen av "Buffy the Vampire Slayer" och just nu så lider jag som vanligt av den där abstinensen som jag alltid drabbas av efter att en bokserie/tv-serie som jag tycker om är slut. Istället för PPD (Post Potter Depression) så har jag PBD (Post Buffy Depression) - och den verkar inte gå över. En stor del av denna depression är på grund av en händelse i seriefinalen som jag inte kan komma över.
Dock så finns det ett substitut som kanske kan lindra denna abstinens något, men det finns en nackdel med allt. Pengar.
Jag har inte pengar nog att ge mig hän åt detta substitut.

Allt är Joss Whedons fel!
Gah. Varför var du tvungen att göra fem säsonger av "Angel"?
Jag har precis räknat ut att jag inte har råd att spendera ca 2500 kr just nu ... och inte längre fram under året heller med tanke på att jag inte har fått ett sommarjobb och det knappt finns några här. Felet med mig är att om jag börjar se en serie... då kräver jag fortsättningen på en gång, hela tiden. Jag borde lära mig självkontroll.

Hur är det att beställa från Amazon? Är alla extra avgifter dyra? Kan man lita på alla försäljare?
För annars så verkar det vara en bättre idé att beställa en seriebox med alla fem säsonger för ca 750 kr (innan dollarn går upp ännu mer) plus avgifter än att lägga ut 500 kr/säsong här i Sverige.

Allt hade varit mycket enklare om Joss inte hade kommit på en sådan bra idé.

2 kommentarer:

Maria sa...

Jag är lite imponerad av folk som fortfarande tänker så... ;) Själv skulle jag laddat ner serien på studs och kanske köpt boxarna senare någon gång när jag har råd... ;)

Helena sa...

Sedan har du ju Firefly och Serenity att se fram emot också! Och Joss' helt nya serie Dollhouse, där Eliza Dushku (Faith!) spelar huvudrollen. :)

/Precis påbörjat säsong 6 av Buffy och är redan rädd för Den Stora Tomheten (men har som sagt lite backup)