03 mars, 2009

Update

Imorgon kommer den utlovade recensionen av "Pappas lilla flicka", som jag inte skrivit ännu då jag inte har en aning om vart jag ska börja, och även den inte så oväntade sågningen av "Den andra systern Boleyn". Det har tagit mig lång tid att läsa ut den boken, trots att jag har haft gått om tid, på grund av diverse irritationsmoment.

För att späda på denna irritation ännu mer så har jag även drabbats av någonting som känns som vinterkräksjukan - minus kräkandet. Det är ju typiskt att något sådant här inträffar när det är lov.

Till sist: Hur svårt är det egentligen att stava till själ?
I mitt sjuka, svaga tillstånd så har jag roat mig med att reprisse mina favoritavsnitt av "tv-serien jag inte ska nämna vid namn eftersom jag har tjatat om den sedan nyår" och upptäckt att översättarna verkar ha väldigt mycket problem just med ordet "soul". Det har pratats om att Spike inte har en skäl och om Angels stjäl och jag tror att jag till och med har sett varianten schäl.

2 kommentarer:

Anabanana sa...

Hej hej på dig!

Jag letar som en galning efter Papps lilla flicka men jag hittar den ingenstans, poff - borta! Inte på ett endaste ställe annat än som ljudbok och det vill jag inte ha. Vart hittade du din? :D

Tacksam för svar :D

Sarah sa...

Hej!

Jag är ledsen att jag inte kan hjälpa dig i ditt sökande, för jag hittade min i en väns bokhylla.

Det är synd att böcker bara finns i handeln i något år här i Sverige innan de kasseras.

Lycka till med ditt letande! :)