22 juni, 2009

3 fritidsintressen som ingen vet att jag har

Jag är utmanad - och här är mina svar:

1. Jag tycker om att sitta på IMDb och läsa igenom listan med dagens födelsedagsbarn och plocka ut porrskådespelarna. Prova. Det är nästintill omöjligt att inte hitta åtminstone två. Ta till exempel dagens skörd. Där har vi Cherry Lane från höjdare så som "Big White Ass" och "Schoolgirls on Fire", Smokie Flame från "It's a Daddy Thing! 5" och Cynara Fox från "Nasty Girls 35". Är någon förvånad över att jag inte har sett eller hört talas om dem? Jag hade blivit mer oroad om jag hade haft koll på Cherry Lane eller Smokie Flames cinematiska framgångar.

2. Jag brukar alltid börja med små överambitiösa projekt som jag aldrig avslutar. Ett av dessa var att skriva upp alla böcker jag äger i bokstavsordning. Behöver jag säga att det INTE gick så bra? (Det är egentligen ingen jobbig uppgift, men efter halva bokhyllan så somnade jag nästan av tristess).

3. Ibland så registrerar jag mig på penpal-hemsidor för att "förbättra min engelska". Inget fel med det - om det nu inte hade varit för det faktum att jag alltid börjar tycka att mitt eget liv är för tråkigt och hittar på ett alter-ego. Det har hänt att jag helt plötsligt säger att jag bor i Stockholm, har sju syskon och håller på med innebandy. Jag kan helt enkelt inte hålla mig till sanningen när jag skriver på engelska, så enkelt är det. (På svenska går det däremot hur bra som helst!)

1 kommentar:

Aidaho sa...

HAHAHA :D Man ska inte läsa sådana här inlägg när man egentligen låtsas sitta och jobba. Kollegor kan lätt gissa att något annat pågår när man börjar gapskratta åt det som ska vara ett testsystem..:)