27 maj, 2009

I'm part of the system - I'm a working gal

Yay! Jag har fått sommarjobb! Dock inte världens mest glamorösa (städare), men det är ändå ett jobb - med lön!
Enda felet är att det dröjde så pass länge innan jag hörde från stället att jag var säker på att jag inte hade fått det... vilket fick mig att planera min sommar i minsta detalj. Jag skulle läsa som en galning, spendera en vecka i Stockholm, gå på bröllop, fara till London i 5 dagar, läsa lite mer och börja att skriva på mitt projektarbete. Nu så är det så att jag har fått min arbetsperiod just under min välplanerade Stockholm-bröllop-London-vistelse.
Så jag kan tyvärr inte fara till Stockholm (ett stort tyvärr!) och det första jag måste göra imorgon då jag ska få tider och sådant är att ta ledigt en hel vecka i början av min arbetsperiod.

Nyss så var det: Mycket lästid, inga pengar.
Nu är det: Mindre lästid, mer pengar.
(Och alla vet väl att mer pengar innebär fler böcker och tv-serier till min bokhylla).

3 kommentarer:

USB sa...

Jag har också sommarjobb! Jag ska plocka tomater på lovet, vilket betyder att jag kommer gå upp i gryningen, jobba fram till middag och sen ha resten av dan i hängmattan, YES!

Shishi sa...

Grattis! Sommarjobb, den som ändå hade det så bra...
JAg fick inget och då hade jag ändå sökt på MÅNGA ställen... :(

Sarah sa...

USB: Grattis!

Shishi: Tack - men nu så har jag förlorat mitt sommarjobb (igen) så jag har inget heller. Det var en massa problem med planering och ordinarie semestervikarier och när jag var tvungen att ta ledigt för att åka på bröllop så bestämde de sig att de inte tar in någon.
Det känns ändå roligt att de valde ut mig från alla sökande - men det är dålig stil av de andra 10 ställerna jag sökte på att inte höra av sig. Jag tycker att de i alla fall kunde skicka ett mail där de säger att man inte har fått jobbet.