28 maj, 2009

"This is not a democracy, it's a cheerocracy"

(Okej, jag skulle sluta med engelska titlar, men det är enklare att citera än att komma på någonting annat)

Idag så har jag förlorat mitt sommarjobb, fått tillbaka det, förlorat jobbet igen och än en gång fått tillbaka det. Det är visst en hel del planeringsbekymmer, så vi får se om jag har något jobb till slut. Vad gjorde jag för att muntra upp mig själv? Jo, jag läste ut "Dead to the World" (som inte alls var lika bra som förra gången) och såg på min en av mina favoritfilmer från högstadiet, "Bring It On". Första filmen är så mycket bättre än alla uppföljare. Den fick mig att vilja bli cheerleader när jag såg den för första gången i sexan (femman?). Den har även varit en stående favorit bland mig och mina vänner (tillsammans med "Mean Girls" och "10 orsaker att hata dig") och en period så såg min lillasyster den på repeat - så jag kan alla repliker, alla ramsor och alla rörelser utantill.

Om ni håller ögonen öppna under de följande filmerna så kan ni få se både Valerie från "Sabrina tonårshäxan", Faith och Glory (plus ett odöpt offer från "The Wish") från Buffy, Lulu - dvs. Kirks flickvän - från "Gilmore Girls" och så klart Kirsten Dunst.

Rancho Carne Toros öppningsramsa - som jag t.o.m har haft som ringsignal en gång. (Lågt ljud)
East Compton Clovers - Brr, it's cold in here (nämnde jag att Isis var min idol när jag var mindre?)

Hejaklacksauditions, min favoritscen när jag var liten - gillade speciellt "be aggressive, be be agressive"-tjejen.

Sist, men inte minst:
Missy (Faith) vs. Courtney (Glory) och Whitney (anonymt offer från "the Wish").

2 kommentarer:

Linnéa sa...

denna kommentar har inte specifikt något att göra med just detta inlägg, utan jag bara undra om du inte kunde göra något spotify spellista och lägga ut?

anledningen är att jag tycker du har, förutom extremt bra bok smak, extremt bra musik smak. så undrar om det inte skulle kunna vara omöjligt? :)

Sarah sa...

Tack så mycket!
Jag kan försöka lägga ut en spotifyspellista, men först så måste jag komma på hur man gör det - jag har lite problem med allt som har med teknologi att göra ;)