16 januari, 2009

Astrologi och boksmak

"Här är Skorpionen nästan manisk i sin iver att sätta känslor i svall och gungning. Oroshärden och omstörtaren. Hans vägar är subtila men effektiva, så det är sällan helt lugnt omkring den kardinala Skorpionen. Att leva är att känna, och därför känna så starkt och stort som möjligt. Sina egna känslor låter han dock sällan komma till tydligt uttryck, men det brukar inte behövas mikroskop för att ana vilket vilt väder som döljer sig innanför hans bröst. Intresset för mystik, magi och det övernaturliga är stort – han önskar behärska dessa ting. "

Jag kan inte annat än att hålla med. Mina favoritscener i filmer och favoritavsnitt i böcker är oftast de som har störst känslocresendo, därav min morbida förkärlek för dödsscener (dock inte på skräckfilmsvis, tänk Boromir i "Lord of the Rings" eller Romeo och Juliet). Det får gärna vara lite over-the-top. Fast trots att jag på ett väldigt masochistiskt vis tycker om att gråta tills ögonen svider så är jag ingen dramatisk person annars. Eller ja, jag gråter för allt, men jag är annars ganska lugn. De flesta av mina vänner tror att jag har världens lugnaste temperament. Error. De borde fråga mina föräldrar. Det är bara mina närmaste familjemedlemmar som har sett Mr Hyde-sidan av mig, och den är intre trevlig.
För att fortsätta, intresset för mystik och allt som är dunkelt. Ja, det stämmer delvis in. Kanske den lilla vampyrlovern i mig har väckts tack vare mitt stjärntecken?

"Lyckofärg: röd"
Rätt.

(Informationen kommer härifrån)

6 kommentarer:

Anonym sa...

på vilken sida fick du denna information? :o

Sarah sa...

Från en sida som hette www.astrologi.nu där det står en massa om stjärntecken och deras egenskaper.

Sandra sa...

Det låter lite otroligt att du ska ha en... utbrottssida :O Men jag antar att jag inte ska reta upp dig om det är så illa? XD

USB sa...

Haha, jojo, jag läste mitt horoskop men det stämde bara till hälften. Visserligen strävar jag efter att hålla mitt humör i styr och är fruktansvärt ombytlig, men det andra?

USB sa...

Har du hört? Det kommer en ny Sookie Stackhouse-bok. Hm, det känns som om jag är lite sen med den nyheten...

Sarah sa...

Sandra: Jag döljer den väl. Det är bara ett fåtal personer som har fått se den :)

USB: Jo, jag upptäckte det häromdagen då jag skulle beställa böcker från Bokus. Undra hur länge det dröjer innan den kommer ut i pocket?