20 januari, 2009

The Show Must Go On

Igår så såg jag en av mina favoritfilmer all time: "Moulin Rouge!". Det är någonting speciellt med musikaler, ännu en av mina golden filmgenrer. Musikaler och kostymfilm - och om man sedan slår ihop dem? Då får man en glad och sorglig färgklick.

4 kommentarer:

USB sa...

Jag tycker bättre om orginalet...

Cia sa...

Jag älskar också Moulin Rouge, älskar alla filmer man får sjunga med i :) Om du inte sett Australia som är Baz Luhrmans nya film än, gör det! Den var riktigt sevärd!

En annan sak, gissar att det kanske är något som hänt med din gamla adress eftersom jag inte tagit bort den ur Google Reader än och det nu poppar upp en massa reklam för väskor? Eller är det bara så att det är ett nytt intresse?

Sarah sa...

USB: Jag älskar orginalet också, men jag tycker att låten passar in så bra i den scenen. Visste du att Freddie Mercury sjöng in The Show Must Go On bara några veckor innan sin död?

Cia: Jag vill gå och se "Australia", men den har slutat gå här i kommunen och jag har inte tid att åka till någon annan stad för att se den :S Så jag får vänta på dvd-releasen.

Haha, tack för upplysningen! Jag visste inte ens det. Nej, det är inte jag som plötsligt flyttat mitt intresse från böcker till handväskor ;)

USB sa...

Jag misstänkte det eftersom de inte spelade in någon ny video utan bara klippte ihop gamla, men den sista han spelade in visste jag vilken det var, "These are the days of our lives".