15 januari, 2009

Fy skäms!

Varför har de höjt priset på tv-serier?
Och varför just nu!?

Under jullovet när jag köpte säsong två och tre av Buffy så kostade alla säsongerna 299 kr, på både Ginza och CDON. Nu så kostar alla säsonger helt plötsligt 449 kr. Kunde ni inte ha väntat några veckor på att höja priset?
Jag skulle ju just gå in och beställa resterande säsonger för mina julklappspengar.
Jag får seriöst ont i hjärtat. Inte nog med att böcker har blivit dyrare, nu har det även gått ut över tv-serierna. Jag får lust att gråta.

PS. Är det någon som har köpt film genom filmia.se och kan rekommendera det så hör av er till mig. Jag är vanligtvis väldigt skeptisk mot nya oprövade sidor.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Buffy finns att köpa för 299:- per säsong på www.discshop.se. Jag har köpt hela serien där. ett bra ställe att handla på. //Linda

Sandra sa...

Nu när du har fått ett nytt intresse kan du väl skänka bort alla Gilmore Girls-boxar till någon behövande? (a)(a)(a)

Sarah sa...

Tacktacktack Linda! Du vet inte hur glad jag blev över ditt tips.
Säsong sex var tyvärr slut, men jag fick tag i säsong fyra, fem och sju för ett acceptabelt pris. Nu får jag bara hålla utkik efter den saknade säsongen och hålla tummarna att jag inte blir så Buffy-beroende att jag vill börja se på "Angel" också...
Tack än en gång!

Sandra: Trots att Buffy tar upp en stor del av min tid så skulle jag aldrig glömma Lorelai, Rory och Jess (<3). Du kan få låna dem ;)

Sarah sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.