18 januari, 2009

Efterlysning: Cruel Intentions

Jag skulle vilja lägga ut en efterlysning. Om någon vet var man kan få tag i "En djävulsk romans"/"Cruel Intentions" så skulle jag bli jätteglad. Det är dumt att den bara finns att köpa på blue-ray/är slutsåld överallt. Hoppas att det kommer ännu en ny-release snart.

Jag har ett stort behov av den filmen just nu och det börjar gå ut över min vardag. Jag kan inte lyssna på Every You, Every Me med Placebo eftersom den påminner mig om filmen - och det är en stor förlust då det är en av mina favoritlåtar.

7 kommentarer:

Noémi sa...

Det var så lite ;) Jag älskar den också.

Maria sa...

Har du sett filmen Dangerous Liasions? Samma story, bättre film. :)

Sarah sa...

Dangerous Liasions? Visst är det den med Glenn Close och Michelle Pheiffer?
Jag har sett ungefär en kvart av den en gång när filmen gick på tv och gillade vad jag såg. Jag kanske får ta och hyra den, fast just nu så har vi inget filmuthyrningsställe i den här hålan.

Maria sa...

Ja, det är den. :) Du kan ju ladda ner den annars. Det gjorde jag. ;)

Sarah sa...

Så fort som min käre fader uppdaterar vårt internet så kan jag hänge mig åt olagligheter och Dangerous Liasions ska vara en av dem!

Cia sa...

Du la väl märke till att den gick på tv ikväll? Tänkte på dig då :)

Sarah sa...

Cia: Jo, jag upptäckte det just i tid. Jag var hos en kompis och vi hade hyrt film och skulle ha en myskväll. När hon skulle stoppa in filmen så ändrades det från parabolen till boxern och SVT1 kom upp och "22.00 En djävulsk romans" dök upp på tv-skärmen. Jag ringde i panik hem och tvingade mina föräldrar att spela in den, så nu kan jag se den hur många gånger som helst :)