31 januari, 2009

It's alive!

Ni kan andas ut. Jag har inte dött, inte försvunnit mysteriskt eller övergett bloggen.
Jag har bara haft internetproblem under veckan, och jag trodde aldrig att jag skulle yttra de här orden, men det var ganska skönt.

Jag kunde bara koppla av. Jag visste att det inte fanns någon chans att jag skulle klara av att gå in på internet (eller det gick, om man var väldigt väldigt tålmodig och hade en eller två timmar fria) och därför så kunde jag stressa mig igenom två nationella prov och ett onationellt prov utan att ens behöva tänka på att internet existerade. Inga lockelser därifrån.

Jag fick faktiskt tillbaka internet i torsdags, men jag har inte "vågat" gå in på bloggen. Dels så beror det på att det är så otroligt mycket tjorv nu när jag har bytt adress, problem som inte går att lösa innan mitt internet blivit bättre. För just nu så är det bara tillbaka, men i riktigt risigt skick.

Andra anledningen till att jag inte vågat gå in på bloggen är för att jag skäms för min otroligt dåliga läsning. Utlästa böcker lyser med sin frånvaro i januari, något som jag absolut tänker förbättra under februari. Jag visste inte vad jag skulle skriva om, för en bokblogg känns lite ... fel.. utan inlägg om böcker.

Fast i skrivande stund så har jag en recension av "Light on Snow" på gång, samtidigt som jag bara har ca 100 sidor kvar i veckans skolbok "The Beach". Så det finns saker att se fram emot... och jag ska bättra mig!

4 kommentarer:

USB sa...

Tack och lov du är tillbaka! Jag såg att detta inlägg har varit uppe i åtta minuter när jag väkl upptäcker det, nej jag har inte kontrollbehov, jag är uttråkad.

Janna sa...

Du har iallafall en MYCKET bättre bokblogg än mig! Jag säger också att jag har en bokblogg, men det skrivs om mycket mer än bara böcker. Pluss att det kan gå rätt långa perioder ibland mellan jag nämner nåt om böcker! :P

L sa...

Har bara en fråga till dig angående Charlaine Harris bok serie om sookie stackhouse;
hur många böcker finns utgivna i den serien? :)

Sarah sa...

USB: Det känns skönt att veta att någon skulle sakna mig om jag försvann ;p

Janna: Jag säger att min blogg är en bokblogg, men nog skriver jag nästan lika mycket om tv-serier som jag skriver om böcker. Eller, i vissa perioder.

L: Vad jag vet så finns det 8 böcker utgivna nu och en nionde är på väg, dock så vet jag inte när den ska komma. Jag har inte så bra koll på datum :)