13 augusti, 2008

En dag är du i min famn, och den dagen idag!

Jag får "Breaking Dawn" om mindre än 16 timmar. Iiih!
Då ska jag läsaläsaläsaläsaläsa och bara ta en kort ätpaus så att jag hinner ikapp alla som kan spoila mig... fast samtidigt vill jag dra ut på det. Jag gissar att boken kommer att läsas flera gånger under de kommande veckorna.

Bara 15 och en halv timme kvar nu.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Idag!?! När fick du reda på det? är det från Adlibris då? Gah, varför kan inte jag också få tag på den!?!

Sarah sa...

Jag har ändrat mig, än en gång. Jag fick reda på att Akademibokhandeln i Luleå redan hade fått in den, och mamma måste till kontoret och hämta en massa papper idag, så hon ska hämta min bok och jag är så glad ^^

Anonym sa...

Men min Akedemibokhandel har inte fått in den vad jag vet, buhuuu...

Just det, du varnar innan du spoilar va? Jag vill inte tvingas sluta läsa din blogg...

Sarah sa...

Jag lovar, jag ska varna innan jag spoilar. Jag vet inte ens om jag ska publicera mina inlägg förrän om en vecka då fler har läst boken... Eller så skriver jag spoilers med vit text, för jag vill verkligen inte att någon ska få sin läsning förstörd på grund av mig.

Anonym sa...

Jag väntar också spänt på Breaking Dawn. Tänker nästan inte på något annat :) Jag har en fråga som dock inte har något med den boken att göra.. Såg att du just nu läser Parfymen, vad tycker du om den?

Anonym sa...

Sitter och skrattar för mig själv när jag läser din blogg. Kom in på den av en slump när jag läste runt lite om Twilight-serien. Är tokig i böckerna men har ingen att diskutera de med. Så det är roligt att läsa vad du skriver! Galet så många åsikter/favoritböcker/tv-serier/karaktärer vi har gemensamt. Det är nästan jag önskar du var min vän (haha) så vi kunde skratta/gråta/prata om Harry Potter, Edward Cullen, Gilmore Girls, Heroes m.m tillsammans :D.

Anonym sa...

Jag fick den igår, faktiskt :) Den kom i måndags. Inte läst den än dock. Utdragen tillfredställelse.. allt det där. Läser dessutom om de andra först för att ha stenkoll. Böcker är bäst. Seth är min favorit, även om Edward är magisk.

Sarah sa...

Anonym, jag har inte kommit så långt in i "Parfymen" så jag har ingen åsikt ännu. Jag kände att det var fel tillfälle att läsa den och la den på is till jag verkligen kan ta itu med den helhjärtat.

C, välkommen hit och diskutera dem med mig! Dock inte "Heroes", eftersom jag måste se klart säsong ett först :)

Katie; jag gillar också Seth. Han är så gulligt ung och glad - och inte lika fördomsfull som sina äldre flockmedlemmar.